El passat cap de setmana, Peñíscola va dur a terme la seva segona "Volta a peu per la Igualtat"

Aquesta activitat es caracteritza per ser una marxa esportiva i solidària organitzada per la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament en honor al Dia de la Dona

Esports 11 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5130

La marxa, que va començar a l'oficina d'informació turística i va recórrer un circuit de 8 quilòmetres, va comptar amb la participació de nombrosos ciutadans compromesos amb la causa de la igualtat d'oportunitats. La regidora María Jesús Albiol va agrair el suport i la participació de tots, destacant el compromís continu amb la igualtat efectiva. Els fons recaptats, procedents de les inscripcions, van ser destinats a l'agrupació local de lluita contra el càncer. La jornada va culminar amb una xocolatada, proporcionant un ambient festiu i solidari per a tots els participants.

La participació activa de la comunitat i el suport a la causa demostren el ferm compromís de la ciutat amb la promoció de la igualtat de gènere. A més, la recaptació de fons per a la lluita contra el càncer local ressalta la importància de la col·laboració i l'impacte positiu que poden tenir les iniciatives locals en la comunitat.

Te puede interesar
Lo más visto