Durant les festes de la Magdalena a Castelló, la Guàrdia Civil ha dut a terme un exhaustiu control d'articles pirotècnics

Això ha resultat en l'aprehensió de més de 40.500 artificis

Successos 12 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5145

Aquest operatiu s'ha centrat especialment en els espectacles pirotècnics de gran envergadura, com les mascletades i els castells de focs artificials.

A més, s'han registrat dotze denúncies contra establiments no autoritzats per a la venda de pirotècnia i venedors ambulants que comercialitzaven aquests productes il·legalment. També s'ha destacat la incautació d'armes d'airsoft que s'estaven venent com a joguines, la qual cosa constitueix una violació de les normatives de seguretat.

És important recordar que, segons la normativa vigent, la venda i subministrament d'articles pirotècnics catalogats només està autoritzada per a persones físiques o jurídiques que comptin amb establiments autoritzats per les autoritats pertinents. La Guàrdia Civil subratlla la importància de complir amb aquestes regulacions per garantir la seguretat pública durant els esdeveniments festius i prevenir accidents relacionats amb l'ús indegut de pirotècnia.

Te puede interesar
Lo más visto