La convocatòria de la XLVI edició dels certàmens culturals per part de l'Ajuntament d'Almenara s'obre

Aquesta representa una oportunitat única per fomentar la creativitat literària i el talent artístic a la comunitat

Cultura 12 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5149

Els premis Joan Fuster de Narrativa i Pròixita de Poesia, dotats amb 400 euros cadascun, destaquen el compromís del municipi amb el suport a la producció literària tant en prosa com en vers.

Les bases dels concursos garanteixen la participació oberta a totes les persones interessades, amb llibertat temàtica i la possibilitat de presentar obres en valencià o castellà. L'extensió i l'estructura de les obres s'ajusten a criteris clars, promovent la qualitat i l'originalitat.

La data límit per a la presentació de treballs, el 31 de maig de 2024, ofereix als escriptors i poetes un termini adequat per preparar les seves creacions i participar en aquesta celebració cultural. A més, la transparència del procés, mitjançant la presentació sota pseudònim i l'obertura pública del jurat, garanteix l'equitat en l'avaluació de les obres.

L'acte d'entrega de premis, programat per al 13 de desembre al Museu del Molí d’Arròs, serà un moment especial per reconèixer el talent dels guanyadors i compartir el gaudi de la literatura amb la comunitat. Convidem a tots els interessats a consultar les bases completes dels concursos i a participar activament en aquesta emocionant experiència literària que enriqueix la vida cultural d'Almenara.

Te puede interesar
Lo más visto