Onda ha sigut l'escenari d'una emocionant jornada que va combinar comerç i esport amb la celebració de la Fira del Stock i el Trail Refugis de Pedra

el Trail Refugis de Pedra va proporcionar una experiència única en contacte amb els paisatges naturals de la Serra d'Espadà

Gastronomía 16 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5207

Organitzada per l'Ajuntament en col·laboració amb l'Associació Onda Centre Comercial, la Fira del Stock va oferir a ondins i visitants l'oportunitat de gaudir de grans descomptes i productes de qualitat als comerços locals.

La regidora de Comerç i Turisme, María Baila, va destacar la diversitat d'activitats que va oferir l'esdeveniment, des de les compres al comerç local fins a l'exploració dels espectaculars entorns naturals d'Onda. La Fira del Stock va atraure els assistents amb descomptes significatius i una atenció amable i propera per part dels comerciants locals. A més, hi va haver entreteniment per als més petits, com Face-Art, tallers de manualitats i jocs esportius.

Els establiments participants en la Fira del Stock van oferir una àmplia varietat de productes, des de ceràmica artística fins a joieria i roba. D'altra banda, el Trail Refugis de Pedra va oferir als participants una carrera desafiadora que els va permetre explorar la natura de la Serra d'Espadà, amb la major part del recorregut per pistes i senders naturals, brindant així una experiència autèntica en contacte amb l'entorn natural.

Te puede interesar
Lo más visto