El Ajuntament de Nules ha dut a terme una sèrie d'actuacions a la zona de la finca "El Pou" amb l'objectiu de millorar i adequar els accessos a aquesta àrea inundable

Aquestes accions busquen facilitar els tractaments preventius contra els focus de mosquits, fent-los més efectius

General 24 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5258

S'han netejat els accessos existents i s'han obert nous per permetre que l'empresa encarregada dels serveis de control de mosquits, Lokímica, pugui dur a terme els tractaments de manera més eficient i arribar als llocs on s'identifiquen els focus de mosquits.

Les diferents àrees de l'Ajuntament, incloent-hi les de Sanitat, Brigada Municipal i Agricultura, han col·laborat per coordinar aquestes tasques. Des de la regidoria de Sanitat, es destaca la importància de realitzar tractaments preventius al llarg de l'any i de supervisar especialment àrees inundables com la zona de la finca "El Pou" per prevenir la proliferació de mosquits. Es sol·licita la col·laboració ciutadana per informar sobre la presència de focus de mosquits i picades significatives, de manera que l'empresa pugui actuar en un termini màxim de 24 hores.

A més, es recorda que el 2016 l'Ajuntament de Nules va aprovar una Ordenança Municipal per a la Prevenció i Control de Mosquits, amb la finalitat d'establir mesures necessàries per controlar les poblacions de mosquits i minimitzar els efectes perjudicials per als veïns del municipi. Aquesta ordenança va acompanyada de campanyes informatives i de conscienciació ciutadana, i contempla mesures en cas d'incompliment.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto