Samuel Falomir s'ha reunit amb el secretari autonòmic del Sistema Sociosanitari per abordar diversos temes prioritaris per al Govern municipal

L'impuls de vivenda a preus assequibles i la construcció d'una residència per a la tercera edat en la capital de l’Alcalatén

Sanitat 21 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5281

Falomir, acompanyat pels regidors Erik Torner (Joventut) i Tica Pons (Polítiques Inclusives i Tercera Edat), va exposar els objectius i projectes del municipi, així com la situació actual, i va sol·licitar la col·laboració de la Generalitat Valenciana.

Va agrair la disposició dels dirigents autonòmics a treballar conjuntament i a ajudar al consistori a fer realitat aquestes iniciatives, considerades crucials per a la comunitat i que beneficiaran especialment les persones més vulnerables. Falomir va emfatitzar la importància de la cooperació entre administracions en temes prioritaris i va subratllar el compromís de l'Ajuntament de seguir treballant fins a aconseguir-ho.

Pel que fa a la ubicació de la residència per a la tercera edat, s'estan considerant dues opcions: els terrenys en la carretera Circunvalación (antiga fàbrica Plaza) i els terrenys ocupats per l'antiga fàbrica Sanchis, en cas que el consistori puga adquirir-los. Respecte a la vivenda assequible, s'estan realitzant reunions amb propietaris de diferents terrenys per explorar la possibilitat d'adquirir-los.

Te puede interesar
Lo más visto