Peníscola espera superar l'85% d'ocupació aquesta Setmana Santa

Peñíscola, el principal destí turístic de la província de Castelló, anticipa una Pasqua amb excel·lents xifres d'ocupació, segons (AGRETUR)

General 22 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5310

Es preveu que l'activitat turística es potenciï durant els dies festius, marcant l'inici de la temporada turística a la localitat.

Les estimacions suggereixen que l'ocupació mitjana durant la Setmana Santa podria superar l'85%, amb pics d'entre el 70% i el 80% durant els dies festius escolars i posteriors a regions com Catalunya i la Comunitat Valenciana. Es destaca que el Divendres Sant i el Dissabte Sant podrien arribar gairebé al 100% d'ocupació als hotels, que ofereixen gairebé 10.000 places en total.

La programació litúrgica, que inclou processons pels pintorescos carrers de la ciutat antiga, és un atractiu destacat per als visitants. A més de les activitats religioses, s'ofereixen activitats esportives i culturals, com ara campus de tennis i pàdel, bàsquet i la Trobada Provincial de Bombos i Tabals.

Els amants del patrimoni històric poden gaudir de la ciutadella emmurallada i el Castell de Peníscola, declarat Monument Nacional. La ciutat, una de les tres seus pontifícies del món, ofereix visites guiades gratuïtes durant les vacances de Setmana Santa, que permeten explorar la seva rica història i el seu patrimoni cultural.

A més de les visites guiades, els turistes poden obtenir informació detallada sobre el patrimoni local a l'oficina d'informació turística o en línia. S'ofereixen opcions tant per a aquells que prefereixen recórrer la ciutat de forma independent com per a famílies amb circuits dissenyats per a nens.

Les visites guiades estan programades del 23 de març a l'1 d'abril, oferint als visitants l'oportunitat d'immersir-se en la fascinant història i cultura de Peñíscola durant les vacances de Setmana Santa.

Te puede interesar
Lo más visto