La Diputació de Marta Barrachina ha seleccionat Tírig com l'escenari inaugural de la seua iniciativa "La Diputació dels pobles"

Els pobles seran els veritables protagonistes del Dia de la Província

General 27 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5384

La presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, ha anunciat que el Dia de la Província 2024 se celebrarà el 27 de setembre al Museu de la Valltorta, situat a Tírig.

Barrachina va explicar que aquesta elecció reflexa el compromís del seu equip de govern d'apropar la Diputació als municipis i els seus habitants, subratllant que la celebració ha de tenir lloc en l'essència mateixa de la província, en els seus pobles. A més, va destacar que Tírig, amb el seu símbol de L'Arquer, representa el primer pobladors castellonenc i encarna els valors de valentia i lluita, que la Diputació busca promoure.

Durant la primera reunió itinerant de l'equip de govern al Museu de la Valltorta, titulada 'La Diputació dels pobles', es van abordar detalls del Dia de la Província 2024 i es van revisar projectes futurs. Cada diputat provincial va presentar la seua ruta per complir amb els objectius en les àrees de gestió. Es van destacar els cinc grans eixos del pressupost 2024: impuls als 135 municipis, dinamització provincial, atenció a les persones, suport a l’ identitat local i generació d'oportunitats.

Durant la jornada, es van discutir temes com la situació econòmica de l'administració provincial, les accions en matèria hídrica, el Pla Diputació Impulsa amb una inversió de 31,7 milions d'euros, les ajudes per a catàstrofes naturals, així com el suport al turisme i a l'esport. La presidenta va confirmar que aquestes reunions itinerants continuaran al llarg de la legislatura, celebrant-se en diferents llocs de la província per reforçar el compromís de la Diputació amb els pobles.

Te puede interesar
Lo más visto