El projecte educatiu Compots Compost, continua avançant en el seu objectiu de conscienciar sobre la importància del tractament adequat dels biorresidus

En el mes de març, es van dur a terme activitats als col·legis CEIP Jaime Sanz i International School Peníscola

Educació 28 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5394

En aquest esdeveniment es va incloure un concurs de dibuix i un taller teatralitzat per la companyia Poika Teatral, amb la funció "Stop Plàstic", enfocats en el desenvolupament plàstic i artístic del projecte.

El regidor responsable, Miguel Castell, va participar en l'entrega de diplomes i premis als guanyadors del concurs de dibuix, destacant la creativitat dels estudiants. A més, els alumnes van gaudir d'un taller teatralitzat interactiu, on es va abordar el perill de l'abús del plàstic i es van compartir pautes de reciclatge i compostatge de manera lúdica i participativa.

El projecte Compots Compost continuarà amb la fase tècnica, esperant els resultats de les anàlisis del compost elaborat pels alumnes. Aquest compost es produeix a partir dels residus orgànics del menjador escolar i s'utilitzarà com a adob en els horts escolars i jardins dels estudiants.

Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament de Peníscola, en col·laboració amb la comunitat educativa, es destaca a nivell estatal en accions educatives i formatives en matèria ambiental. Castell ressalta la importància d'estar a l'avantguarda en la formació i conscienciació ambiental de les generacions futures.

Te puede interesar
Lo más visto