El Ajuntament d'Onda està avançant en el seu compromís de convertir la ciutat en un lloc totalment accessible per a tots els seus veïns

En aquest sentit, s'han implementat diverses mesures en el marc del Pla d'Accessibilitat Municipal

02 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5471

Aquestes mesures tenen l'objectiu d'eliminar les barreres arquitectòniques i millorar la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda i altres discapacitats. Entre aquestes mesures, es destaca la creació de quatre noves places de mobilitat reduïda (PMR) en diferents carrers de la ciutat, així com l'adaptació de passos de vianants en diverses zones, la qual cosa facilitarà el trànsit de persones amb dificultats de mobilitat.

Aquestes accions responen a les demandes dels ciutadans i busquen garantir la seguretat i autonomia de tots els vianants.La regidora d'Urbanisme, María Baila, ha destacat que aquestes remodelacions tenen com a objectiu principal millorar la seguretat dels vianants amb dificultats de mobilitat i prevenir accidents a les zones peatonals de la ciutat.A més, en línia amb la inclusivitat, s'ha implementat un sistema d'àudio pioner en el Teatre Mónaco i la sala La Cassola, que garanteix una experiència excepcional de claredat en els espectacles per a persones amb pèrdua auditiva que utilitzen audífons o implants coclears.

Pel que fa a la senyalització, l'Ajuntament ha instal·lat pictogrames i llenguatge braille en edificis públics, parcs i jardins, amb l'objectiu de facilitar la comunicació i l'accés a persones amb discapacitat visual o cognitiva. Aquestes mesures contribueixen a millorar l'accessibilitat i la inclusió de tots els ciutadans en la vida pública i social d'Onda.

Lo más visto