El Ajuntament de Castelló i la Fundació Azul Marino han col·laborat per organitzar una jornada de neteja col·lectiva a la platja del Pinar

Això ha format part de les activitats de 'Escala a Castelló'

General 04 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5515

L'objectiu principal d'aquesta iniciativa és conscienciar sobre la importància d'evitar la generació de deixalles marines i destacar l'impacte negatiu que tenen al mar, el seu entorn i les seves espècies. La tinent d'alcalde del Grau, Ester Giner, i la regidora de Turisme, Arantxa Miralles, van participar en aquesta neteja i van destacar la importància de preservar i cuidar les platges.

Giner va agrair la tasca de conscienciació realitzada per la Fundació Azul Marino, mentre que Miralles va destacar el compromís de l'Ajuntament amb el cuidat dels recursos costaners i el seu treball per mantenir l'excel·lència en aquest aspecte.

A més, Miralles va mencionar altres iniciatives recolzades per l'Ajuntament per a la neteja i conscienciació sobre el cuidat de les platges en els últims mesos, i va subratllar la importància de fomentar la conservació de les platges, que són un dels principals atractius turístics de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto