El Pla d'Inversions 2024-2027 de Benicàssim representa un pas crucial per a la transformació i el progrés del municipi

Sota el lideratge de l'alcaldessa, Susana Marqués, s'ha dissenyat un pla ambiciós que abasta tres eixos fonamentals

General 05 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5551

Aquests són l'adequació i millora d'espais públics, la millora de serveis per elevar la qualitat de vida dels residents i la construcció de noves infraestructures que impulsen un desenvolupament urbà ordenat i sostenible.

Amb una inversió total de 9 milions d'euros, aquest pla estratègic estableix un cronograma de projectes amb terminis d'execució i amortització fins a l'any 2027. Aquest enfocament a llarg termini demostra un compromís sòlid per part del govern municipal per dur a terme les millores necessàries i complir amb les expectatives de la ciutadania.Un dels projectes destacats és l'execució del Districte Cultural, una iniciativa multifuncional que promourà la cultura i l'art al municipi, amb una assignació pressupostària de 2 milions d'euros.

A més, es destinaran 1,8 milions d'euros per continuar amb la prolongació de la CV-149, una obra important per millorar la connectivitat i la mobilitat a la zona.El pla també inclou partides per millorar la infraestructura viària, amb mig milió d'euros per a l'asfaltat de vies públiques, i 550 mil euros per a millores en l'enllumenat urbà, la qual cosa contribuirà a augmentar la seguretat i la qualitat de l'entorn urbà.L'accessibilitat i la qualitat dels espais verds també rebran atenció, amb una inversió de 170 mil euros destinada al Pla General de Millora i Accessibilitat de parcs públics i jardins.

A més, es contempla l'ampliació del cementiri municipal, amb prop de 200 mil euros assignats per a aquest fi.Quant al manteniment i dotacions de les platges, es destinaran 300 mil euros, la qual cosa contribuirà a mantenir aquests espais naturals en òptimes condicions per al gaudi de residents i visitants. Finalment, s'assignaran 1,1 milions d'euros per a obres de pluvials a la zona sud, una mesura important per prevenir inundacions i millorar la gestió de l'aigua al municipi.

Te puede interesar
Lo más visto