La alcaldessa, Begoña Carrasco, ha destacat l'èxit rècord de la setena edició d'Escala a Castelló i el Cap de Setmana Marinero

Aquest ha comptat amb la participació de 106.000 visitants, un 7% més que l'any anterior

General 09 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5602

Aquest esdeveniment ha tingut un impacte econòmic estimat de més de 3 milions d'euros i ha generat un augment del 15% en la facturació dels restaurants del Grao.Carrasco va ressaltar l'esforç conjunt de l'organització, les regidories del Grao i de Turisme, així com l'Autoritat Portuària, per garantir l'èxit de l'esdeveniment. La implicació dels comerciants i hostalers del districte marítim, a través del mercadet "Comerços a la mar" i menús especials, va contribuir significativament al dinamisme econòmic del Grao.

A més, es va destacar la coordinació eficaç dels serveis de seguretat i sanitaris, que van assegurar que l'esdeveniment es desenvolupara sense incidents rellevants. La neteja de l'àrea també va ser eficient, mantenint un entorn segur i agradable per als visitants. L'esdeveniment va atreure tant a visitants locals com estrangers, inclosos turistes de municipis veïns i països com França, Bèlgica, Holanda i Canadà. La presència mediàtica de l'esdeveniment a nivell nacional, així com la cobertura dels mitjans locals, va contribuir a augmentar la visibilitat de Castelló com a destí turístic.

En termes d'hostaleria, els restaurants del Grao van experimentar un augment significatiu en les reserves i l'ocupació hotelera va ser alta. Aquest èxit turístic ressalta l'atractiu de Castelló com a destí costaner i subratlla l'impacte positiu d'esdeveniments com Escala a Castelló en l'economia local i el sector turístic.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto