Marta Barrachina ha reafirmat el seu compromís amb l'impuls del petit comerç com a pilar fonamental de l'economia i el desenvolupament a la província

En una reunió amb representants de Confecomerç, s'ha destacat la importància estratègica d'aquest sector per al futur i el progrés de la regió

General 11 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5640

Durant l'encontre, en què va estar present el diputat de Promoció Econòmica, Vicente Pallarés, es va analitzar la situació actual del petit comerç i es van establir línies de col·laboració per treballar conjuntament pel seu reforç. La digitalització, la formació i la sostenibilitat van emergir com a àrees clau per explorar en aquesta col·laboració.

Barrachina va subratllar el compromís de la Diputació de Castelló amb tots els sectors estratègics de la província, recolzant i defensant les seves necessitats per convertir Castelló en una regió pròspera i plena d'oportunitats. Va reconèixer el paper vital de les petites i mitjanes empreses, així com dels autònoms, en la generació d'ocupació en els 135 municipis de la província.

En aquest context, la presidenta de la Diputació va destacar la importància de mantenir un teixit comercial vibrant i actiu. Va ressaltar que en comprar en el petit comerç es contribueix al desenvolupament dels pobles i s'ajuda a frenar la despoblació. A més, va expressar el compromís institucional de recolzar el comerç local, que promou el consum de productes locals, ofereix un assessorament personalitzat i proporciona una experiència de compra única per als clients.

Te puede interesar
Lo más visto