El Ajuntament d'Onda ha llançat el concurs de cartells per a la Fira d’Onda 2024

S'ha oferit un premi de 700 euros al disseny guanyador

Festes 13 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5673

El cartell seleccionat serà la portada del llibre que detalla la programació de les festivitats, contribuint així a la seva promoció i difusió. Sergio Puig, regidor de Festes i Tradicions, va destacar la importància del concurs per a realçar la tradició de la Fira d’Onda i va expressar el seu entusiasme per veure les propostes.

Els participants han de crear dissenys que reflectisquen l'essència de la Fira d’Onda, presentats en format vertical i digitalment en un pen drive. S'insta a que la imatge digital tinga una mida específica i una resolució determinada, acompanyada d'una còpia impresa en paper. És essencial que tots els dissenys incorporen el logotip de l'Ajuntament d'Onda i les inscripcions corresponents a l'esdeveniment.

Els interessats poden obtindre l'imprés de sol·licitud i els annexos de participació en la secció de "Festes" del lloc web municipal o en les dependències de l'Ajuntament. El termini per a la presentació de dissenys finalitzarà el 23 d'agost, i el guanyador tindrà l'oportunitat de signar el seu treball durant la presentació oficial del nou cartell, programada per al 29 d'agost.

A més, l'Ajuntament ja ha anunciat els concerts principals de la Fira d’Onda 2024. Coque Malla i Ana Mena encapçalen el cartell de concerts de la setmana festiva, que se celebraran el divendres 25 i dissabte 26 d'octubre, respectivament. Les entrades estan disponibles per al públic en general, amb un preu establert, i es informarà sobre la venda d'entrades amb preu reduït per a empadronats a través dels canals oficials de l'Ajuntament d'Onda.

Te puede interesar
Lo más visto