El regidor d'Urbanisme, Sergio Toledo, es va reunir amb l'Associació de Veïns Raval de la Trinidad per informar sobre les obres de la Zona de Baixes Emisions (ZBE)

Va expressar el seu agraïment per la comprensió dels veïns davant les molèsties causades per les obres

General 13 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5674

Va destacar que el govern municipal està compromès a proporcionar informació detallada sobre les obres i a minimitzar el seu impacte en la vida quotidiana dels residents.

Toledo va explicar que els carrers de la ZBE seran de plataforma única i amb voreres més amples per garantir l'accessibilitat, amb itineraris per a persones invidents. A més, s'incrementarà el verd i les zones verdes per fer la ciutat més agradable. També va esmentar que es recuperaran 219 places d'aparcament respecte al projecte anterior, i que no es restringirà el trànsit de vehicles en cap carrer de la ZBE, excepte en moments puntuals segons la qualitat de l'aire.

El projecte, finançat amb fons europeus, forma part del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) i s'espera que estiga finalitzat per al 31 de desembre de 2025. L'objectiu és millorar la mobilitat i la qualitat ambiental de la ciutat, fent-la més accessible i sostenible.

Te puede interesar
Lo más visto