Castelló acollirà el Campionat Nacional de Pàdel Special Olympics

La cita esportiva tindrà lloc del 17 al 19 de maig de 2024

Esports 17 de abril de 2024 Redacció Redacció
61f87cae-c5ba-43c5-aaf0-0f99a4c872d0

L'alcaldessa, Begoña Carrasco, ha presentat hui el Campionat de Pàdel Special Olympics que es realitzarà a la ciutat de Castelló entre els dies 17-19 de maig de 2024. La competició es desenvoluparà en les instal·lacions esportives de l’Impala SportClub & Spa en el Grau de Castelló.

En este esdeveniment esportiu participaran diferents esportistes procedents de les Fundacions de Sindrome de Down de les comunitats d'Andalusia, Aragó, Madrid, Castella i Lleó, Galícia, Múrcia i Comunitat Valenciana. Participaran un total de cinquanta esportistes, conformant vint-i-cinc parelles que lluitaran per la medalla. S'espera que hi haja una mobilització de més de tres-centes persones per a l'assistència d'este torneig.

L'alcaldessa ha recalcat la importància de convertir a Castelló en capital de l'esport i apostar per l'esport inclusiu. Per part seua, Enric Blesa, director general de Special Olympics assegura que: «Les persones amb discapacitat tenen el mateix dret de competir, no són invisibles, són molt visibles», assegurant que l'esport és per i per a tots.

Te puede interesar
Lo más visto