Poetas Puestos presenta el seu nou tema ‘Generació de Cristall’ en col·laboració amb Zoo

El grup relata en Televisió de Castelló com ha sigut la seua trajectòria fins al moment

Cultura 17 de abril de 2024 Redacció Redacció
Foto POETAS PUESTOS - webMD


Charly Efe i Teko, vocalistes del grup Poetas Puestos han visitat hui els estudis de Televisió de Castelló per a presentar la cançó Generació de Cristall, la qual interpreten al costat del grup valencià de Zoo. A més, els artistes parlen dels seus futurs projectes i la trajectòria fins al moment.

El grup Poetas Puestos és una banda composta per set integrants: Charly Efe i Teko com a cantants, Maurici Licitades a la guitarra, Carlos Sánchez com a baixista, Pablo Fuertes a la bateria, Mise com a trompeta i Soke com DJ. Es tracta d'un grup que va nàixer en 2019, però que amb tots els integrants actuals al complet va començar a funcionar en el disc ‘Tontos Felices’ durant l'any passat 2021. Cal destacar que la seua música és una mescla de rock&roll clàssic, el blues, el rap o fins al tango.

El vocalista Charly explica que estan traient un nou disc “creant expectativa a poc a poc”. Revela que espera tindre publicades les 12 cançons a principis del mes de setembre.

Asseguren que en començar la trajectòria musical en 2019 la pandèmia complique el treball fent que els seus projectes i col·laboracions foren a curt termini, però també van poder aprofitar-la per a crear el disc. En paraules del cantant Charly assegura: “ens enfrontem a nosaltres mateixos amb eixa dificultat”. A més de cantant també és poeta i és que el pròxim 23 d'abril ja tindrà a la venda el seu llibre, una antologia seua de 200 pàgines que alberga al voltant de 80 poesies.

El cantant afirma que conforme avances com a artista “la gent posa els ulls en tu i si el teu t'estances o no fas res la gent no es fixa en tu”. Per això assegura “intentaré eixe equilibri entre les sales xicotetes i les poesies amb la distorsió de Poetes Posats”

Quant al futur de la banda anuncien que el pròxim 1 de maig actuaren a Madrid i que estan fent xicotetes 'bolos' d'uns 25 minuts que els ajuden a practicar abans del llançament del disc. També afirmen rotundament estar oberts a la seua participació en qualsevol festival que s'interesse, lloc en el qual la seua actuació és més àmplia i amb la banda al complet.

Entrevista completa a proximiatv.com

Te puede interesar
Lo más visto