L'equip d'emergències de PortCastelló està realitzant exercicis aquesta setmana, en col·laboració amb el servei d'extinció d'incendis i salvament de l'Ajuntament de Castelló

Això s'ha pensat amb la finalitat de reforçar la seguretat contra incendis al port

General 18 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5743

Aquests exercicis, en els quals participa la totalitat de la dotació de bombers municipals, tenen com a objectiu familiaritzar a tots els grups d'operatius amb la nova xarxa contra incendis de la dàrsena nord recentment posada en funcionament.

Durant les pràctiques, que s'han dut a terme en diverses àrees del port, s'han provat els hidrants enterrats i de columna, tant als molls com en zones properes a empreses que manipulen mercaderies perilloses. Aquesta iniciativa reforça les habilitats dels bombers municipals i promou la coordinació i col·laboració amb el personal d'emergències del port, millorant així el sistema de seguretat i protecció contra incendis a la zona.

La nova xarxa contra incendis de la dàrsena nord brinda a PortCastelló la capacitat de gestionar i controlar qualsevol possible incendi a la zona. Dissenyada com un sistema de suport per als diferents membres de la comunitat portuària, està composta per canonades que poden subministrar un cabal constant de 3.500 litres per minut durant 90 minuts en qualsevol punt. A més, el sistema està monitoritzat mitjançant centrals analògiques que es comuniquen entre sí, proporcionant informació sobre l'estat operatiu de totes les vàlvules de la xarxa i altres dades rellevants.

Te puede interesar
Lo más visto