El Ayuntamiento de Onda, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Castelló, està impulsant un programa de formació gratuïta dirigit a comerciants

Aquests tallers, que es duran a terme a la Casa de la Cultura, reflecteixen el compromís de l'ajuntament amb el creixement professional i la capacitació laboral de la comunitat local

Educació 18 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5744

La alcaldessa de Onda, Carmina Ballester, i la regidora de Comerç, María Baila, han informat als comerciants sobre aquest programa formatiu, ressaltant la seua importància per al desenvolupament del teixit empresarial local en un entorn cada vegada més digitalitzat. Ballester ha expressat: "El nostre objectiu és recolzar i reforçar el comerç local, proporcionant eines i recursos que impulsen el seu creixement i competitivitat".

El programa de formació ofereix una varietat de cursos dissenyats per abordar les necessitats actuals del sector empresarial, amb inscripcions gratuïtes disponibles en la pàgina web municipal. Alguns dels cursos destacats inclouen:

1. Jornada d'Innovació per a Pimes i Autònoms: Es presentaran estratègies pràctiques per impulsar la innovació en les petites i mitjanes empreses, fomentant el creixement sostenible i la competitivitat empresarial.

2. Ús de Canva per a Crear Contingut Atractiu: Dirigit a comerciants, restauradors i treballadors del Mercat Municipal, aquest curs capacitarà els participants en l'ús efectiu de Canva, una eina de disseny gràfic en línia, per promocionar els seus productes i serveis en xarxes socials.

3. Intel·ligència Artificial per Optimitzar Canva: Els participants aprendran a utilitzar Canva de manera estratègica, aprofitant la intel·ligència artificial per millorar la qualitat i eficàcia dels seus dissenys i millorar la seua presència en línia.

4. Creació d'un CRM per a Digitalitzar l'Atenció al Client: Aprendran a crear i gestionar un sistema de gestió de clients (CRM) per millorar l'atenció al client i optimitzar els processos comercials utilitzant eines de missatgeria privada i altres tecnologies.

5. Optimització del Consum Elèctric en la Pime: Proporcionarà eines per identificar àrees de millora en el consum elèctric dels negocis, reduint costos i millorant la sostenibilitat mitjançant l'ús intel·ligent de l'energia.

Te puede interesar
Lo más visto