Culla reobri la seua oficina de turisme i represa les visites guiades

El touristinfo de Culla ha obert de nou aquesta setmana les seues portes i la població ja compta amb el segell de Turisme Responsable desenvolupat per la Secretaria d'Estat de Turisme d'Espanya

General 03 de julio de 2020 REDACCIÓ
img-3135_xl
El periodic

L'oficina de turisme de Culla torna a atendre el públic a partir d'aquesta setmana. Per a això, han adaptat tots els serveis als protocols higienicosanitaris que es requereixen amb motiu de la pandèmia i “s'han col·locat marques en el sòl per a delimitar l'aforament i mantindre la distància, així com dispensadors amb gel hidroalcohólic i cartells explicatius amb les normes a seguir”, segons indicava la regidora responsable de l'àrea de turisme, Pilar Moliner.

D'aquesta forma, Culla ja compta amb el segell de Turisme Responsable desenvolupat per la Secretaria d'Estat de Turisme d'Espanya.

L'horari de l'oficina serà de de dimarts a divendres de 10:00h a 14:00h i de 15.30h a 17:30h; i dissabtes i diumenges de 10:00h a 14:00h i de 15:30h a 18:30h. En ella el visitant podrà obtindre tota la informació sobre els recursos naturals, històrics, culturals i d'oci amb els quals compta aquesta població de l’Alt Maestrat. També es pot contactar amb l'oficina al telèfon  678 135 160 i en [email protected] per a obtindre més informació sobre les activitats.

A més, es reprenen els recorreguts guiats pel seu centre històric, que va ser declarat Bé  d'Interés Cultural en 2004 i pel qual forma part de l'associació de ‘Els Pobles més Bonics d'Espanya’. Aquestes visites es realitzaran de dimarts i diumenges, a les 12:00h i a les 16:30h.

Visites nocturnes i ‘Culla 700 anys” amb l'entrada al castell de Peníscola

D'altra banda, els qui visiten el Castell de Peníscola també podran realitzar dues rutes complementàries al municipi de Culla. Per a això solament han de pagar 2€ més juntament amb l'entrada per a adquirir les passades diàries amb transport inclòs per a la rutes “Culla Nocturna” i “Culla 700 anys”. Aquests tiquets es poden comprar en la taquilla del castell de Peníscola o a través de www.castillodepeniscola.dipcas.es.

La ruta ‘Culla 700 anys’ es realitzarà els dimarts de juliol, agost i setembre, amb eixida des de la Plaça Constitució de Peníscola a les 15:30h i retorn a les 21:00h. Els visitants rebran una visita guiada pel seu centre històric, descobrint els seus pintorescos carrers i monuments més significatius. I a més, els dijous es realitzaran les visites nocturnes al centre històric amb accés a una de la mines del Parc Miner del Maestrat. L'eixida serà a les 21:00h i l'arribada a les 02:00h des del mateix lloc.

Te puede interesar
Lo más visto