María España, regidora de Cultura, i José Antoni Antolí, director del Festival ON Castelló, han revelat la emocionant programació de l'esdeveniment musical

Aquest macro esdeveniment comptarà amb el duo CAMELA com a cap de cartell, en el marc de la seua gira de 30 aniversari

Cultura 20 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5780

María España ha destacat que aquest festival marca un canvi cultural en la ciutat, on els grans concerts ja no passen de llarg per Castelló. Ha destacat l'èxit d'esdeveniments recents com els concerts de Magdalena al març i l'actuació de Manolo García a Setmana Santa, subratllant el dinamisme musical que viu la ciutat. Ha expressat el compromís de l'Ajuntament d'impulsar aquests esdeveniments per situar Castelló en el mapa musical d'Espanya, amb l'objectiu de mantenir la ciutat sempre vibrant i activa culturalment.

El director del Festival ON Castelló, José Antoni Antolí, ha destacat la diversitat i la inclusió en la programació, dissenyada per a satisfer a tots els públics. Ha expressat el seu desig que aquesta primera edició siga l'inici de moltes més i ha agraït a l'Ajuntament de Castelló pel seu suport des del principi.

Les entrades per al festival ja estan disponibles en www.onfestival.es, amb preus que oscil·len entre els 27 i 45 euros segons els diferents accessos.

Te puede interesar
Lo más visto