Begoña Carrasco ha visitat el restaurant pedagògic del CEE Castell Vell

Aquesta visita s'ha realitzat en el marc del Programa Formatiu de Qualificació Bàsica en cuina i restauració

General 22 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5794

Aquesta iniciativa, pionera a la província, promou la igualtat d'oportunitats i la inclusió laboral de persones amb discapacitat. "La inserció laboral de persones amb discapacitat és un desafiament social, i tant les institucions públiques com les empreses hem de comprometre'ns plenament", va afirmar Carrasco. Va destacar la importància de recolzar iniciatives com aquesta, que promouen la igualtat d'oportunitats i milloren la qualitat de vida d'aquestes persones i les seves famílies.

El projecte, iniciat al gener, permet als alumnes del programa de cuina i restauració posar en pràctica els seus coneixements en restaurants i locals d'hostaleria de la ciutat, amb l'objectiu de millorar les seves oportunitats laborals. Carrasco va elogiar la professionalitat dels alumnes i va reconèixer la feina del cos docent, compost per professors tècnics de Formació Professional i mestres pedagogs.

El restaurant pedagògic, obert fins a maig, proporciona als alumnes l'oportunitat de desenvolupar habilitats professionals, reforçar la seva maduresa personal i millorar les seves possibilitats d'ocupació. També fomenta el treball en equip i l'aplicació pràctica dels coneixements adquirits a les aules.

Carrasco va animar les empreses a contractar aquests alumnes, destacant la seva capacitat de treball i esforç. A més, va recordar que aquest és el vuitè any en què s'ofereix aquesta formació bàsica, i va encoratjar les famílies amb persones amb discapacitat a considerar aquests programes formatius com una opció valuosa.

Te puede interesar
Lo más visto