Descobreix la naturalesa a Castelló

Ruta de Senderisme pel Paratge Natural del Desert de les Palmes

General 15 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5801

Descobreix la bellesa natural i la tranquil·litat del Paratge Natural del Desert de les Palmes amb una emocionant ruta de senderisme. Aquest entorn protegit ofereix paisatges impressionants, senders serpentejants i una varietat de flora i fauna per explorar.

1. Inici de la Ruta: Comença la teua aventura en el Centre d'Interpretació del Desert de les Palmes, on podràs obtindre informació sobre la flora, la fauna i la història de la zona abans d'iniciar la teua caminada. Assegura't de portar amb tu aigua, menjar i protecció solar, ja que la ruta pot ser exigent, especialment en els mesos més calorosos.

2. Pujada al Pic Bartolo: Segueix els senders ben senyalitzats que et portaran a través de turons coberts de pins i matolls mediterranis. Gaudeix de les vistes panoràmiques del paisatge circumdant mentre puges al Pic Bartolo, el punt més alt del Desert de les Palmes, que ofereix una vista impressionant de la costa i l'interior de la província de Castelló.

3. Descens a l'Ermita de Santa Bàrbara: Després de gaudir de les vistes des del pic, continua la teua ruta descendint cap a l'Ermita de Santa Bàrbara, una petita capella situada en el cim d'un turó. Fes una pausa per admirar l'arquitectura tradicional i gaudir d'un moment de tranquil·litat en aquest lloc sagrat.

4. Tornada al Punt d'Inici: Una vegada hagis explorat l'ermita, segueix el sender de tornada al Centre d'Interpretació, on podràs relaxar-te i descansar després de la teua caminada. Aprofita l'oportunitat per aprendre més sobre la història i la conservació del Desert de les Palmes abans de tornar a casa.

Amb el seu impressionant paisatge i la seua atmosfera serena, la ruta de senderisme pel Paratge Natural del Desert de les Palmes és una experiència única que et permetrà connectar amb la naturalesa i gaudir de la bellesa d'Onda en tota la seua plenitud. Prepara't per a una jornada d'aventura i descobriment en el cor de la província de Castelló!

Te puede interesar
Lo más visto