El Ajuntament d'Onda celebra el Dia Internacional del Llibre amb una activitat original

Aquesta es basa en una caça del tresor literari per tot el municipi

23 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5816

Deu recompenses han estat amagades estratègicament, i qui les trobe podrà emportar-se un llibre de la Biblioteca Municipal. La recerca s'estén fins al proper divendres 26 d'abril, amb pistes disponibles a les xarxes socials de l'ajuntament. A més, la Biblioteca Municipal ofereix una varietat d'activitats culturals durant tot el mes, incloent-hi presentacions de llibres infantils, tallers familiars i contes.

El regidor de Biblioteques, Daniel Àlvaro, destaca la importància de promoure la lectura des de les primeres edats, ja que els llibres obren portes a la imaginació i la cultura. Entre les activitats programades es troba un contacontes i un taller de còmics per a joves. L'exposició "Nostàlgia pura: tornem a la tauleta" també continua oberta a la sala d'exposicions de la Casa de la Cultura.

Les xarxes socials de la Biblioteca i l'Ajuntament comparteixen recomanacions de lectura proposades per alumnes i docents dels centres educatius locals, fomentant així la participació activa dels ondins en el món dels llibres.

Lo más visto