Televisió de Castelló es cola en un dels cursos monogràfics que oferix el CDT Castelló

Rebosteria dolça i salada impartida pel professional Juanjo Padilla

Gastronomía 25 de abril de 2024 Redacció Redacció
juanjo padilla

El CDT de Castelló oferix al llarg de tot l'any diferents tallers o cursos monogràfics dirigits principalment a professionals del sector que estan en actiu amb la finalitat d'estar en una permanent formació i elevar el nivell de qualitat gastronòmica dels establiments de la Comunitat Valenciana i, en este cas en concret, de la Província de Castelló.

Estos cursos monogràfics tracten tot tipus de matèries com a cuina, sala o administració entre molts altres. En este cas ens endinsem en una classe impartida per Juanjo Padilla, un professional del sector amb més de 27 anys d'experiència en este. El qual mostra diferents opcions gastronòmiques pel que fa a la rebosteria salada i dolç per a esdeveniments.

Ester Labaig, directora de CDT de Castelló afirma: “La gastronomia està adquirint cada vegada més rellevància”. “S'està popularitzant tindre uns certs coneixements”, afig Labaig. Per això s'anima a les persones interessades a estar atents als diferents períodes d'inscripció en la seua pròpia web.

A pesar que el seu públic principal són persones professionals del sector també hi ha un xicotet percentatge de places dirigides a aquells que es troben desocupats, però van estar lligats al sector gastronòmic o que pretenen estar-lo en un futur pròxim.

Reportatge complet en proximiatv.com

Te puede interesar
Lo más visto