La Torre de Sant Vicent de Benicàssim reobri al públic després de quasi quatre mesos sense activitat

Les visites guiades al Centre d'Interpretació tindran un aforament màxim de 10 persones i és obligatori l'ús de mascareta

General 03 de julio de 2020 María Sáez
Torre Sant Vicent

Benicàssim encara el primer cap de setmana de juliol amb activitats dirigides a tots els públics i en les quals estaran més que presents les mesures de prevenció i seguretat necessàries davant l'actual situació sanitària.

Un dels espais que reprén la seua activitat després de quasi quatre mesos de paralització és la Torre de Sant Vicent que recupera a partir de demà, dissabte 4 de juliol, les visites guiades al Centre d'Interpretació, un espai expositiu i interactiu dedicat a donar a conéixer el context històric en què es va edificar la torre sentinella de Sant Vicent. La visita, que començarà a les 19.00 hores i amb una duració de 45 minuts, inclou àudio-guies, un vídeo documental, taules tàctils i fins a ulleres de realitat virtual.

La regidora de Turisme, Cristina Fernández, ha explicat que «seguint amb totes les mesures de seguretat sanitària establides per a evitar la propagació del Covid-19, l'ús de mascareta és obligatori en totes les visites per a així garantir la seguretat de tot el grup». Així mateix, l'aforament màxim de les visites guiades és de 10 persones i com ha afegit Fernández, «se segueixen tots els protocols marcats per les autoritats sanitàries quant a la prevenció, neteja i desinfecció dels diferents dispositius utilitzats durant la visita».

Les visites guiades es realitzaran els dissabtes i diumenges de juliol, agost i setembre a les 19.00 hores i els interessats poden comprar la seua entrada a través de la web de Turisme o bé de manera física en les oficines de turisme de la Casa Abadia, Torre de Sant Vicent i Heliòpolis. Solament accepten el pagament amb targeta i el preu és de 5 euros i de 2,5 el tíquet reduït (xiquets menors de 12 anys, majors de 65 o usuaris del carnet Gent D’Or). A més de les visites guiades, a partir d'aquest dissabte 4 de juliol la Torre de Sant Vicent romandrà oberta tots els dies de dimarts a diumenge, de 10.00 a 13.00 hores i de 18.00 a 21.00 hores.

La programació per al primer cap de setmana de juliol a Benicàssim també contempla la ruta teatralitzada per les Viles de Benicàssim (informació i inscripcions en l'Oficina de Turisme i en la web www.turismobenicassim.com) programada per al dissabte de 19.30 a 21.00 hores.

D'altra banda, el medi ambient també estarà present aquest cap de setmana amb els tallers dirigits al públic infantil i juvenil que es desenvoluparan el dissabte a la platja Heliòpolis i el diumenge a la platja Torre de Sant Vicent, de 19.00 a 21.00 hores. Finalment, el Casal Jove continua amb la seua programació i per al 4 de juliol s'ha programat una vesprada de rol.

Te puede interesar
Lo más visto