El Patronat de Turisme i (ADEPLA), va organitzar una jornada de música, màgia i humor a la platja Pinar

Aquesta activitat forma part del Pla de Dinamització de Platges dissenyat per impulsar la zona en els mesos previs a l'estiu

General 05 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5992

La regidora de Turisme, Arantxa Miralles, va destacar que aquestes iniciatives són possibles gràcies a l'obertura anticipada dels xiringuitos, la qual està generant un impacte positiu a la zona i marca el camí per a futures accions de promoció.

L'esdeveniment va començar amb l'actuació del Màgic Virulete, qui va deleitar a tots els presents amb un espectacle de màgia adequat per a totes les edats. A la tarda, Bonito de Cara va oferir un altre número de màgia, música i humor, consolidant així una jornada plena d'entreteniment per a tota la família.

Aquestes activitats no només busquen proporcionar moments de diversió, sinó també reforçar l'oferta turística de les platges de Castelló i crear un ambient acollidor i animat per a locals i visitants per igual.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto