El Patronat de Turisme i (ADEPLA), va organitzar una jornada de música, màgia i humor a la platja Pinar

Aquesta activitat forma part del Pla de Dinamització de Platges dissenyat per impulsar la zona en els mesos previs a l'estiu

General 05 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5992

La regidora de Turisme, Arantxa Miralles, va destacar que aquestes iniciatives són possibles gràcies a l'obertura anticipada dels xiringuitos, la qual està generant un impacte positiu a la zona i marca el camí per a futures accions de promoció.

L'esdeveniment va començar amb l'actuació del Màgic Virulete, qui va deleitar a tots els presents amb un espectacle de màgia adequat per a totes les edats. A la tarda, Bonito de Cara va oferir un altre número de màgia, música i humor, consolidant així una jornada plena d'entreteniment per a tota la família.

Aquestes activitats no només busquen proporcionar moments de diversió, sinó també reforçar l'oferta turística de les platges de Castelló i crear un ambient acollidor i animat per a locals i visitants per igual.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers