ULTIMA HORA: incendi en els voltants del cementeri de San José a Castelló de la Plana

L'incendi continua actiu

Successos 06 de mayo de 2024 Redacció Redacció
indendio san jose

L'olor a cremat i la columna de fum negre que es vista des de tota la ciutat de Castelló mostra un incendi en els voltants del cementeri de San José. Es desconeixen les causes del incedi.

A les 9.46 es produïx un incendi  en solar quadra borriolench part lateral del cementeri San José. El foc pel que sembla s'ha pres per la  quantitat de fem i herba de la zona. Estan intervenint tres dotacions de Bombers i la Policia i AMCS han tallat al trànsit la quadra borriolech i adjacents pel fum dens.

Segons fonts de Televisió de Castelló, alguns veïns asseguren que no és la primera vegada que ocorre i que s'escolten xicotetes explosions de suposades botelles de butà acumulades.

Toni Costa, cap de bombers actualitza informació sobre l'incendi afirmant que es donarà per extingit en un curt o mitjà termini, però encara no pot donar-se per estabilitzat. Un bomber ha hagut de ser atés per cremades lleus i encara s'investiguen les causes de l'incendi. Tot apunta a materials erosionables que hi ha en la zona com a electrodomèstics al costat de vegetació seca.

Els veïns de la zona fan saber a Televisió de Castelló que estan farts de la situació, ja que és una situació que es repetix contínuament en eixa zona del cementeri Sant josé.

Les persones desallotjades de l'assentament se'ls donarà una solució temporal residencial per part de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Castelló.

Informació en procés d'ampliació.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers