Harlem Globetrotters World Tour 2024 demà a les 19.00 hores al Pavelló Poliesportiu Ciutat de Castelló

Castelló es prepara per a rebre als Harlem Globetrotters que són més que un equip de bàsquet; són ambaixadors de l'esport i l'entreteniment

Esports 15 de mayo de 2024 Redacció Redacció
basket

Els llegendaris Harlem Globetrotters estan a punt d'enlluernar als aficionats al bàsquet de Castelló. Demà, dijous 16 de maig, a les 19.00 hores, el Pavelló Poliesportiu Ciutat de Castelló s'omplirà de màgia i espectacle amb la presentació de l'Harlem Globetrotters World Tour 2024. Esta visita forma part d'una gira que recorre deu ciutats espanyoles, portant amb si cistelles impossibles, mats sorprenents i entreteniment per a tota la família.

La regidora d'Esports de Castelló, Maica Hurtado, ha encapçalat la presentació d'este esperat esdeveniment. Durant la seua intervenció, Hurtado va expressar el seu orgull per la inclusió de Castelló en el mapa esportiu amb esdeveniments d'esta magnitud. "Este tipus d'espectacles no sols posicionen a la nostra ciutat com un referent en l'àmbit esportiu, sinó que també diversifiquen la nostra oferta d'oci. Anime a tots els castellonencs a gaudir d'esta experiència única en família, en un pavelló que ja ha sigut seu d'importants esdeveniments esportius enguany com el Campionat Nacional de Gimnàstica Rítmica", va afirmar la regidora.

L'espectacle dels Harlem Globetrotters promet ser inoblidable. Amb quasi 100 anys d'història i 21 rècords Guinness, l'equip és conegut per la seua habilitat per a combinar el bàsquet amb la comèdia i l'acrobàcia, oferint un espectacle dinàmic i sorprenent. Enguany, la gira presenta una imatge renovada i múltiples sorpreses per al públic. A més, els assistents podran participar en la Globetrotter Experience i el Magic Pass, programes que permeten interactuar amb els jugadors abans, durant i després de l'espectacle.

Els Harlem Globetrotters són més que un equip de bàsquet; són ambaixadors de l'esport i l'entreteniment, havent actuat en més de 126 països i territoris. Amb la seua inclusió en el Saló de la Fama del Bàsquet Naismith Memorial, la seua missió continua sent avançar en el joc del bàsquet i oferir entreteniment emocionant i interactiu.

Les entrades per a este esdeveniment estan disponibles en mitaquilla.com i en els punts de venda habituals. Els preus són accessibles, permetent que el major nombre possible d'aficionats puguen gaudir d'este esdeveniment mundialment famós. A més de Castelló, la gira visitarà altres ciutats espanyoles, entre elles Madrid, Santiago de Compostel·la, Vigo, Bilbao, Saragossa, Lleida, Múrcia, Còrdova i Barcelona, finalitzant el seu recorregut el 19 de maig a Badalona.

Te puede interesar
Lo más visto