Vols actuar en el FIB?

Torna el concurs Heineken Rising Stars Contest

Cultura 22 de mayo de 2024 Redacció Redacció
fib foto

Si tens una banda i t'agradaria tocar amb ella en l'escenari del Festival Internacional de Benicàssim o eres un Dj i somies amb punxar en grans escenaris esta és la teua oportunitat!

Des d'ahir, 21 de maig de 2024, pots inscriure't en el concurs de bandes o de DJ's Heineken Rising Stars Contest. Les inscripcions estan obertes a nivell nacional i internacional.

Com funciona?

Hi ha dos formularis d'inscripció, un per a bandes emergents i un altre per a DJs, en els quals es demanaran les dades bàsiques (nom artístic, xarxes, núm. d'integrants, etc.)

Els participants han d'agregar, en el cas de les bandes musicals, un link a YouTube amb una cançó pròpia i en el cas dels Dj, un link a YouTube amb una sessió de 25 minuts.

Una vegada la inscripció haja sigut validada, és moment de donar a conéixer a tothom la seua música per a aconseguir el major nombre de vots possible fins al 21 de juny a les 23.59h.

En finalitzar, l'organització del festival triarà, entre els 20 artistes més votats, els 6 finalistes que actuaran a la Sala Jerusalem (València) els dies 28 i 29 de juny per a la final en directe. Els DJ's guanyadors seran anunciats a través dels canals oficials del festival.

Te puede interesar
Lo más visto