La Justícia desestima el recurs de l’exsecretària d’Almenara per suposat assetjament moral i laboral

El Jutjat del Contenciós Administratiu número 2 de Castelló de la Plana ha rebutjat el recurs interposat per l’exsecretària de l’Ajuntament d’Almenara

General 29 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_6369

Paloma Sanz, qui acusava l’alcaldessa Estíbaliz Pérez i diversos treballadors del consistori d’assetjament moral i laboral. La demanda, que també incloïa l’anterior advocat del consistori, sol·licitava una indemnització de 400.000 euros pels suposats danys.

La jutgessa ha conclòs que no hi va haver assetjament moral ni laboral, confirmant la resolució inicial de l’Ajuntament i condemnant en costes la demandant, tot i que es permet recurs d’apel·lació. En la seua sentència, la jutgessa ha subratllat que no existien proves de violència física ni psicològica contra l’exsecretària i que no es van vulnerar drets fonamentals.

Estíbaliz Pérez ha expressat la seua satisfacció amb la sentència, destacant que confirma l’absència d’assetjament i defensant la integritat dels treballadors de l’Ajuntament. L’alcaldessa ha mencionat la possibilitat d’emprendre accions legals contra Sanz per les acusacions infundades. Aquesta sentència se suma a diverses resolucions judicials prèvies favorables a l’Ajuntament d’Almenara.

Te puede interesar
Lo más visto