L’Escola Canta converteix en protagonistes a 250 alumnes dels col·legis d’Onda

El Recinte Multiusos d’Onda va acollir la nova edició de L’Escola Canta, un projecte educatiu i musical promogut per la Generalitat Valenciana

General 01 de junio de 2024 Redacció Redacció
IMG_6409

En aquest esdeveniment, 250 alumnes de quart, cinqué i sisé de primària de sis centres escolars d’Onda van interpretar “Els súper ODS: Aventura 2030”, obra de la compositora ondera María José Belenguer, juntament amb la banda de música de la Unió Musical Santa Cecilia d’Onda (UMSCO).

Els estudiants, provinents del CEIP Baltasar Rull, CEIP Pius XII, CEIP Mestre Caballero, CEIP Miralcamp, CC Verge del Carme i CC Madre M. Rosa Molas, van preparar el concert durant les classes de música del curs escolar i van realitzar assajos amb la UMSCO. Aquest esdeveniment no només va celebrar la música, sinó que també va promoure els valors dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

El recital va formar part del programa ‘Escolarts’, que inclou disciplines artístiques com la dansa, el teatre i la ràdio, proporcionant una formació completa als estudiants. L’edició d’enguany va concloure amb gran èxit, deixant un record entranyable per als joves participants i el públic assistent. L’Ajuntament va entregar samarretes commemoratives del concert als alumnes.

Te puede interesar
Lo más visto