Onda s’erigeix com a epicentre de la intel·ligència industrial i logística a la província

Més de 60 líders empresarials es reuneixen en la jornada ‘Intel·ligència Industrial’

General 09 de junio de 2024 Redacció Redacció
IMG_6517

La factoria cultural La Campaneta d’Onda va ser testimoni d’un esdeveniment empresarial sense precedents: la jornada ‘Intel·ligència Industrial: Per què hauries d’invertir en Onda Logistic?’. Amb la participació de més de 60 assistents, entre empresaris, autoritats i experts en logística i tecnologia, l’encontre es va consagrar com una referència en la promoció industrial de la província.

IMG_6518

El regidor d’Indústria, Vicente Ramón, va inaugurar la jornada destacant la seva importància per a reforçar el teixit empresarial local, mentre que l’alcaldessa Carmina Ballester va detallar el potencial d’Onda per convertir-se en un destacat nus terrestre de serveis logístics especialitzats a la regió.

La taula rodona sobre els reptes i oportunitats de la logística a la província va comptar amb la participació destacada de Rubén Ibáñez, President de l’Autoritat Portuària de Castelló; Justo Vellón, Director de l’Aeroport de Castelló; i Lola Guillamón, Presidenta de la Cambra de Comerç, moderada per la pròpia alcaldessa Ballester.

IMG_6519

La clausura de l’esdeveniment va estar a càrrec de Felipe Carrasco, Secretari Autonòmic d’Indústria, qui va destacar la importància de la cooperació entre institucions i empreses per impulsar el desenvolupament econòmic regional.

Te puede interesar
Lo más visto