Els i les 33 auxiliars de platja mantindran Gandia com a destinació preferida

La comarca de La Safor comptarà, en total, amb 120 informadors i informadores

General 06 de julio de 2020 REDACCIÓ
gandia platja

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha assistit, al costat de l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, a la presentació dels i les 33 auxiliars de platja que informaran la ciutadania sobre les mesures de seguretat necessàries per a prevenir la propagació de la COVID-19 i ajudaran el seu compliment en els arenals d'aquesta població.

Bravo ha pogut saludar i compartir experiències amb els auxiliars de platja que des del dia 1 de juliol s'encarreguen de fer de les zones de bany de Gandia llocs segurs perquè així la ciutadania i els i les turistes que visiten durant l'estiu la capital de la Safor puguen gaudir de les seues vacances amb tranquil·litat.

En aquest sentit, Bravo ha destacat la importància de la labor dels 1.000 informadors de platja contractats per la Generalitat, que tenen com a objectiu reforçar les mesures de seguretat a les platges valencianes i així oferir la garantia de ser una destinació segura per als qui ens visiten aquest estiu.

La consellera ha valorat el treball realitzat per l'Ajuntament de Gandia per a aplicar les mesures de seguretat necessàries per a minimitzar el risc de contagi sense deixar de costat al sector turístic, una peça fonamental per a l'economia local. Bravo ha recordat que Gandia ja ha elaborat i presentat el seu pla de contingència de platges anti COVID-19, un document que serveix de guia per als 33 auxiliars que fins al pròxim 7 de setembre treballaran repartits pels arenals Nord, Ahuir, Venècia i Marenys de Rafalcaid. En total, a la comarca de la Safor hi haurà 120 auxiliars de platja.

Gandia especifica en el seu pla de contingència les temporades, l'horari de platges, la qualitat de l'aigua, o serveis i infraestructures, tals com, el salvament, l'ocupació de l'arena, els accessos, els banys, els jocs infantils o les instal·lacions esportives.

Te puede interesar
Lo más visto