El GAL Maestrat Plana Alta fomenta la creació d'empreses rurals

Clíniques de fisioteràpia, empreses de turisme actiu, tanatoris, centres d'interpretació o tallers són alguns dels projectes

General 07 de julio de 2020 REDACCIÓ
BALANCE AYUDAS

El Grup d'Acció Local (GAL) Maestrat Plana Alta, que gestiona fons LEADER, ha rebut un total de 40 sol·licituds d'emprenedors de la zona per a optar a aquestes ajudes que els permeten dur a terme nous projectes als pobles. Amb això, el GAL Maestrat Plana Alta es consolida com un important vertebrador de noves oportunitats en el medi rural de Castelló, i manté la seua intensa activitat modificant rutines de treball i adaptant-les a les exigències preventives de la covid-19.

El president del GAL Maestrat Plana Alta, Domingo Giner, ha posat en valor «la quantitat d'iniciatives que estan naixent als nostres pobles com a via de futur per a famílies que volen desenvolupar ací el seu projecte de vida. Sens dubte, en aquests temps de dificultats econòmiques és una bona notícia que el medi rural siga triat a poc a poc pels nostres joves per a desenvolupar el seu projecte vital i professional amb una gran qualitat de vida». 

Sens dubte, tal com ha remarcat Giner: «aquestes ajudes són una oportunitat per a emprenedors i empresaris locals que tinguen una idea empresarial i una il·lusió per dur-ho a terme en la seua terra». 

Entre els projectes presentats, hi ha iniciatives repartides entre 15 municipis. Un taller de reparació de vehicles, un tanatori, dues clíniques de fisioteràpia, diversos centres d'interpretació de productes locals o empreses relacionades amb el turisme són els perfils que defineixen aquestes iniciatives que poden generar ocupació i futur en aquests pobles.

Te puede interesar
Lo más visto