La EVha i la Fundació Adeit reforcen la seua col·laboració en matèria de pràctiques formatives

L'objectiu és crear un conveni que estipule les pràctiques curriculars i extracurriculars dels estudiants en aquesta entitat del sector públic

Educació 07 de julio de 2020 REDACCIÓ
adeitok_xl

La Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha), dependent de la Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, i Adeit Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València reforçaran la seua col·laboració en matèria de pràctiques formatives d'estudiants universitaris en les diferents seus de l'entitat.

Així s'ha acordat en la reunió mantinguda entre el director general de Evha. Alberto Aznar, la subdirectora de Gestió de EVha, Pura Peris, i el director del programa de pràctiques de la Fundació Adeit de la Universitat de València, Miguel Ángel Barberá.

Segons ha explicat Pura Peris, l'objectiu és: «millorar el marc de col·laboració actual entre els dos organismes a través de la pròxima signatura d'un conveni que regule les pràctiques curriculars i extracurriculars dels universitaris de Adeit, ja que fins ara signem contractes individualitzats amb cada estudiant».

La subdirectora de Gestió ha destacat la importància d'aquest tipus de pràctiques en una entitat del sector públic ja que permet als estudiants «complementar els coneixements teòrics amb els pràctics, la qual cosa els ajudarà a aconseguir una adequada inserció posterior en el món laboral».

En aqueix sentit, cal recalcar que la col·laboració no seria a través de beques. S'ofereix l'oportunitat als estudiants que necessiten d'empreses externes per a cobrir els seus crèdits de pràctiques que contemplen els graus i màsters com a assignatura per a obtenir la graduació. A més, tots els llocs són remunerats.

En els últims quatre anys, una vintena d'universitaris i universitàries procedents de la Universitat de València han realitzat les seues pràctiques formatives en EVha, concretament en els graus de Dret, Treball Social i Periodisme.

Te puede interesar
Lo más visto