Commemoració del XXV Aniversari del Servei Marítim Provincial de la Guàrdia Civil en el Port de Castelló

Autoritats locals i membres de la Guàrdia Civil es van reunir per a celebrar els 25 anys del servei marítim destacant importants assoliments

General 10 de junio de 2024 Redacción Redacción

Hui, en el Port del Grau de Castelló, s'ha commemorat el XXV Aniversari de la creació del Servei Marítim Provincial de la Guàrdia Civil de Castelló. L'acte va començar amb la lectura de les disposicions de creació del Servei Marítim Provincial, seguida del lliurament de diplomes de reconeixement.

Entre les autoritats presents destaquen la Subdelegada del Govern de Castelló, Antonia García Valls, el Coronel Cap de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló, Ángel Gil Redondo, l'Alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco i la Tinenta d'Alcalde del Grau de Castelló, Ester Giner.

Durant la cerimònia, es van entregar diplomes a quatre membres del personal amb més de 25 anys de servei. El Coronel Gil Redondo va ressaltar les nombroses detencions realitzades pel servei marítim, incloent-hi la confiscació d'una tona d'haixix a les Illes Columbrets l'any passat. A més, es va retre homenatge als agents Miguel Ángel González i David Pérez, assassinats a Barbate al febrer de 2024. El Coronel va agrair a tots els presents per la seua incansable labor i dedicació.

Aquest esdeveniment no sols celebra el llegat i els assoliments del Servei Marítim Provincial, sinó que també reafirma el compromís continu de la Guàrdia Civil amb la seguretat i protecció marítima a la regió.

Te puede interesar
Lo más visto