Wow Water Park i Aventura Playa Park seran els dos nous parcs aquàtics que acolliran les platges de Castelló

Estes activitats tindran lloc a les platges del Gurugú i el Pinar

General 11 de junio de 2024 Redacció Redacció

La regidora de turisme, Arantxa Miralles ha presentat esta matinada els nous parcs aquàtics que ompliran de vida i turisme a les platges de Castelló. “Esta iniciativa té com a objectiu principal dinamitzar les platges i recolzar a les empreses de la zona potenciant la platja amb activitats d'alta qualitat”, ha afirmat la regidora.

Wow Water Park és un dels parcs aquàtics que anirà dirigit a realitzar activitats per a menors de 10 anys. Castells inflables, activitats aquàtiques gratuïtes, tobogans i diverses atraccions d'aigua seran tan sols algunes de les activitats que es podran realitzar. Estes activitats estaran disponibles del 6 de juliol al 31 d'agost els dissabtes i els diumenges d'11.00 h del matí fins a les 14.00 h del vaig mesurar dia.

Aventura Playa Park és un altre dels parcs que omplirà de vida les platges de Castelló. Es caracteritzarà per oferir una gran varietat d'activitats aquàtiques a la platja del Gurugú i de la Pineda amb la col·laboració de l'empresa Surfers Castelló. A més, a través de les oficines de turisme de la ciutat els assistents podran obtindre descompte de 5 € per a realitzar les activitats. Estes estaran disponibles tots els dies de 10.00 h a 20.00 h.

Tal com ha confessat la regidora és una iniciativa per a atraure el turisme a la ciutat i donar a conéixer les platges de Castelló a través d'activitats noves que donen valor i nom a la zona.

Te puede interesar
Lo más visto