Castellón Cycling: Impulsant el cicloturisme sostenible a la província

La Diputació de Castelló promou un ambiciós projecte per convertir 98 municipis en destinacions destacades per al cicloturisme

General16 de junio de 2024RedaccióRedacció
IMG_6685

La Diputació de Castelló, a través de la seua marca Club de Producte Castelló Cycling, està implementant una iniciativa integral per a reforçar el cicloturisme a la província. Amb l’objectiu de promoure un turisme esportiu i sostenible, s’instal·laran punts de recàrrega per a bicicletes elèctriques, estacions de rentat, equips d’eines bàsiques i aparcaments en municipis seleccionats. Aquest projecte, que compta amb el suport de 98 ajuntaments, busca oferir a ciclistes locals i visitants totes les facilitats per a gaudir de l’entorn natural i cultural únic de Castelló.

Marta Barrachina, presidenta de la Diputació, ha destacat el potencial de Castelló per al cicloturisme, gràcies al seu patrimoni natural i climatologia favorable. A més, ha ressaltat que aquest projecte no només impulsa l’activitat turística, sinó que també promou la sostenibilitat ambiental al fomentar l’ús de mitjans de transport alternatius i la reducció d’emissions de gasos contaminants. Amb aquesta iniciativa, la província avança cap a la seua visió de convertir-se en un destí intel·ligent i sostenible, atraient turistes compromesos amb el medi ambient als seus municipis i zones rurals.

Te puede interesar
Lo más visto