Castelló i el CD Castelló units amb LaLiga contra el racisme i la xenofòbia

La iniciativa “LaLiga VS” busca erradicar l’odi i promoure la inclusió en el futbol i la societat

General08 de julio de 2024RedaccióRedacció
IMG_6988

L’alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, es va reunir amb representants de LaLiga i del CD Castelló per discutir la implementació del projecte “LaLiga VS”, una plataforma destinada a erradicar l’odi dins i fora del futbol. A la reunió també van participar la regidora d’Esports, Maica Hurtado, i altres alts càrrecs de LaLiga.

Carrasco va destacar la col·laboració entre l’Ajuntament, el CD Castelló i LaLiga per complir amb els estàndards del futbol professional i promoure una societat respectuosa i inclusiva. “L’objectiu és inspirar i sensibilitzar els aficionats a través dels valors del futbol per construir una societat lliure d’odi”, va afirmar Carrasco. Es treballarà en la creació de protocols i un decàleg contra el racisme amb la col·laboració de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), a més de campanyes educatives que promoguen la diversitat i la inclusió.

L’alcaldessa també va subratllar les iniciatives locals per fomentar bones conductes en l’esport, com les jornades de gestió de conflictes organitzades pel Patronat Municipal d’Esports i els ‘Encontres Esportius Castelló’, que promouen la convivència i causes solidàries.

Te puede interesar
Lo más visto