Onda inaugura el centre logístic pioner de Cofares i reforça el seu hub empresarial

Amb una inversió de 12 milions d'euros, el nou centre de 7.900 m² compta amb avançada tecnologia en logística i robòtica

General16 de julio de 2024RedaccióRedacció
IMG_7079

Onda ha inaugurat hui l'innovador centre logístic de la cooperativa farmacèutica Cofares, destacant una inversió de 12 milions d'euros en una instal·lació de 7.900 m² equipada amb tecnologia avançada en logística i robòtica. Este centre gestionarà 10.000 línies diàries i emmagatzemarà 27.000 referències, a més de desplegar 14 rutes simultànies en la província, consolidant a Onda com un important hub empresarial. L'alcaldessa, Carmina Ballester, va ressaltar el valor econòmic i social del projecte i va subratllar la política de suport empresarial de l'Ajuntament.

L'acte va comptar amb autoritats com el president de la Generalitat, Carlos Mazón, i la presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina. Ballester va aprofitar l'ocasió per a reivindicar millores infraestructurals crucials per a Onda, com la connexió entre la CV-10 i la CV-21 i el desenvolupament del nou polígon industrial Sud-20. A més, va destacar la col·laboració d'Onda Inserta en la contractació de 18 persones, enfocant-se en la inclusió de persones amb discapacitat, enfortint així el compromís social i laboral de la localitat.

Te puede interesar
Lo más visto