"Sense Bandera Blava, però amb molta dignitat. Nules mes forts que un mur"

Nules crea una nova bandera després de la negativa del guardó de bandera blava

General 18 de julio de 2024 Redacció Redacció

L’ajuntament de Nules ha instaurat una nova bandera de creació pròpia amb el lema “Sense bandera blava però amb molta dignitat. Nules més forts que un mur”. La localitat de la Plana Baixa no ha aconseguit aquest any la bandera blava, un reconeixement per l'excel·lència de serveis i qualitat de l’aigua. La denegació d’aquest guardó ha estat la construcció d’un mur enfront de les casetes de primera línia a novembre de 2021, per a la protecció de les edificacions enfront del litoral Blas.

La corporació municipal no s’ha quedat de braços plegats i ha sol·licitat a la Fundació per l'Educació Ambiental (FEE), qui atorga el guardó, la revisió de la proposta. El mur està construït en una platja diferent de la que es fa la sol·licitud, a més d'haver-la obtingut en els anys 2022 i 2023, posteriors a la construcció del mur. Després de la reclamació sense van tindre la idea de crear una bandera pròpia que representara la lluita per la seua mar.

Aquest pols entre Costes i les Platges de Nules no és una novetat, ja que l’ajuntament té 4 procediments judicials oberts a la seua instància, contra la Generalitat valenciana com contra costes. Conjuntament amb l’Associació Mare de Déu del Carmen i l’Associació Platges de Nules estan lluitant per mant tindre viva la memòria d’un poble.

Te puede interesar
Lo más visto