El govern repartirà 30.000 gots reutilitzables per fer més sostenibles les festes d'estiu als barris de Castelló

La iniciativa busca promocionar les festes locals i reduir l'ús de gots de plàstic d'un sol ús

20 de julio de 2024 Redacció Redacció
IMG_7129

Amb el lema ‘Tinc festa per a rato, reutilitza’m’ (‘Tinc festa per a estona, reutilitza’m’), l'Ajuntament de Castelló, a través de les regidories de Medi Ambient i Barris, llança una iniciativa pionera per repartir 30.000 gots reutilitzables en les festes d'estiu de la ciutat. Aquest projecte, que començarà al barri Grup Reyes, té el doble objectiu de promocionar les festivitats locals i reduir el consum de gots de plàstic d'un sol ús.

Durant la presentació, els regidors Cristian Ramírez i Paco Cabañero van destacar la importància de la sostenibilitat i la col·laboració comunitària per mantenir els barris nets. Els presidents de les comissions de festes de Benadresa i Grup Reyes, Paqui Martínez i Pedro Bermúdez, respectivament, van agrair la iniciativa, que a més de promoure el reciclatge, suposa un estalvi econòmic per a les comissions en no haver de comprar gots.

La campanya arribarà a una trentena de barris, incloent Grup Roquetes, Urbanització Penyeta Roja, i Sant Agustí i Sant Marc, entre altres.

Lo más visto