La Diputació de Castelló anuncia un conveni amb l’Ajuntament de Morella

La Diputació de Castelló finança amb 180.000 euros les obres per fer funcionar les instal·lacions del pou que va ser construït l’any 2007

Política23 de julio de 2024JesúsJesús

La presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, ha anunciat aquest matí que des de la Diputació s'invertiran 180.000 € per posar en funcionament les obres d'instal·lacions del pou de Morella. El conveni amb l’Ajuntament de Morella sols es durà a terme si l’alcalde del municipi, Bernabé Sangüesa, retira la taxa que anava a ser imposada als veïns per a pagar l’aigua.

La presidenta ha recalcat la importància de mesures d’aquest tipus en moments de sequera com el que està travessant la província. “Volem estar al costat de Morella”, ha confessat la presidenta en contraposició al govern de Morella, el qual ha qualificat de “poc previsor”. A més, ha convidat a la reflexió explicant que la motivació del conveni ha sigut “salvar els veïns de Morella de la taxa”.

Des de la Diputació s’ha manifestat el temps que s’està treballant amb els municipis que necessiten aigua i han confessat que han fet un “esforç econòmic molt gran” per fer front a la sequera. La construcció del pou es va portar a terme l’any 2007, i com ha comentat Marta Barrachina, fins ara “ningú l’havia posat en marxa”. La presidenta ha insistit en l’elevat deute que té el municipi de Morella per les gestions “poc òptimes” des de l’equip de govern.

Te puede interesar
Lo más visto