Castelló acollirà el Meeting Special Olympics a l'octubre de 2025

La ciutat es prepara per rebre més de 300 esportistes de tot el món en una cita inclusiva i de gran rellevància esportiva.

Esports03 de agosto de 2024Ainoa ManzanaAinoa Manzana
IMG_0439

Castelló serà l'amfitriona del Meeting Special Olympics a l'octubre de 2025, la cita esportiva més important per a persones amb discapacitat intel·lectual. Així ho ha anunciat l'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, després d'una reunió amb María Fusté, directora adjunta de la Fundació Special Olympics, i Maica Hurtado, regidora d'Esports i Benestar Social.

Les instal·lacions del complex esportiu municipal Gaetà Huguet es preparen per rebre més de 300 esportistes provinents de les 17 comunitats autònomes d'Espanya, així com de Ceuta, Melilla i sis països internacionals: França, Suïssa, Irlanda, Itàlia, Bèlgica i Espanya. Els atletes competiran en disciplines com bàsquet, futbol, natació i atletisme, i també es realitzaran exhibicions no competitives en categories com Joves Atletes i Proves Motrius.

L'alcaldessa Begoña Carrasco ha destacat la rellevància de recuperar aquest esdeveniment de caràcter internacional que ja va tenir lloc a Castelló el 2008. "Estem encantats que la nostra ciutat torni a acollir aquest esdeveniment esportiu de primer nivell, que ja vam tenir l'honor de portar en 2008 i ara recuperem en la seva vint-i-tresena edició per continuar fent de la nostra ciutat una veritable 'capital de l'esport' inclusiva i per a tots", ha afirmat Carrasco.

La cerimònia inaugural, prevista per a la segona quinzena d'octubre de 2025, promet ser un esdeveniment memorable, amb la ciutat de Castelló volcada en garantir l'èxit i la repercussió positiva d'aquesta competició, que també tindrà un impacte econòmic significatiu a nivell local.

Te puede interesar
Lo más visto