Josep Ortega i Aitana Gómez guanyen la XIII Travessia a la Platja d'Almenara

200 nadadors van completar un recorregut de 1,5 km en mar obert en la prova puntuable per al Trofeu d'Aigües Obertes de la Diputació de Castelló

Esports12 de agosto de 2024Ernesto BirembergErnesto Biremberg
IMG_7500

La XIII Travessia Platja Casablanca d’Almenara, celebrada hui amb 200 participants, va recórrer 1,5 km en mar obert des de la Gola de la Llosa fins a l'Oficina de Turisme d'Almenara. En la categoria masculina, Josep Ortega Boira (Vila-Swim) es va endur la victòria amb un temps de 18:37, mentre que en la categoria femenina Aitana Gómez Castañeda (Club Natació Huelva) va guanyar amb un crono de 20:29. La prova també va ser puntuable per al Trofeu d'Aigües Obertes de la Diputació de Castelló.

El regidor d’Esports d’Almenara, Lorenzo Vicent, va destacar la importància d'aquest esdeveniment, que s'ha convertit en un clàssic estiuenc, i va agrair la participació dels nadadors, així com el suport de voluntaris, associacions i empreses. Amb aquesta travessia, es tanca la temporada esportiva 2023-2024, amb plans per a iniciar la següent el 14 de setembre amb la XL edició de la Volta a Peu a la Vila d’Almenara.

Te puede interesar
Lo más visto