Carlos Mazón anuncia ajudes valorades en 1,5 milions per a pimes que contracten joves especialitzats

Mesura dirigida especialment a la internacionalització de les empreses

Economía21 de agosto de 2024RedaccióRedacció
mazon

El cap de Consell Valencià, Carlos Mazón, ha anunciat 1.552.500 euros en ajudes dirigides a pimes en la contractació de joves especialitzats en internacionalització. Especialment en matèries com a comerç exterior, venda i màrqueting digitals, gestió de dades i busines intelligence.

Esta mesura, cofinançada al 60% pel Fons Social Europeu, se suma a les beques IVACE Exterior que permeten dotar a empreses de personal especialitzat que facilita la seua internacionalització. Ja que, en paraules del president de Consell, estes mesures es prenen “amb l’objectiu d’impulsar el seu creixement en el mercat exterior, la seua competitivitat i enfortir l’economia del nostre territori”. Al que el president afig, que és importar-te reforçar l'activitat empresarial, ja que són les empreses les que creguen l'ocupació i enfortixen el desenvolupament econòmic i social de la Comunitat Valenciana.

En este context Carlos Mazón ha volgut recordar la nova finestra oberta entre la Generalitat i Aràbia Saudita que va tindre lloc a mitjan juliol amb la finalitat de ser un destí estratègic en les exportacions “en un país consolidat com un dels màxims importadors del món, afig el cap del Consell.

Te puede interesar
Lo más visto