Onda sedueix al turisme de la Comunitat amb visites teatralitzades al Castell de les 300 Torres i centre històric

L'Ajuntament programa ‘Un estiu al Castell’, oferta cultural que omplirà la fortalesa de jazz, teatre i activitats infantils

Cultura 09 de julio de 2020 Redacció
VISITAS TEATRALIZADAS

La ciutat d'Onda reinventa la seua proposta turística per a aquest estiu amb una campanya centrada en el turisme segur i programació cultural al castell de les 300 torres com a escenari, garantint la seguretat dels visitants i tots els protocols preventius davant el Covid-19.

Així, l'11 de juliol tindrà lloc el primer esdeveniment de la programació ‘Un estiu al Castell’ amb una visita teatralitzada a les 19 hores, de dues hores de duració en les quals els visitants recorreran l'interior del castell i els principals carrerons del centre històric carregades de tradició i històries per contar.

Enfront de la gran demanda per part dels turístas, l'Oficina Municipal de Turisme ha decidit ampliar de 20 a 30 les places, seguint les mesures de seguretat pertinents.

La regidor de Promoció Econòmica, María Baila ha destacat: «Les visites teatralitzades solen tindre molt d'èxit, per la qual cosa ens sembla interessant apostar per elles per a atraure a un públic familiar». I posa l'accent en l'ambiciosa campanya de promoció turística de l'estiu, ja que «posem il·lusió i cor perquè Onda siga coneguda i recordada no sols pels ondencs sinó pels turistes».

Cultura al Castell

El 12 de juliol se celebrarà el teatre infantil ‘La Cassoleta’ amb l'obra ‘Formigues’ a les 20 hores; el 17 de juliol, en horari nocturn, a les 22.30 hores, es representarà l'obra de teatre ‘La llegenda dels escacs’; el 18 de juliol la Big band d'Onda oferirà un concert de ‘Jazz al castell’; i, finalment , el 25 de juliol s'ha organitzat una visita teatralitzada a les 19 hores.

Ja a l'agost, el dia 1 es repetirà el concert de ‘Jazz al castell’, a les 20 hores; el 8 d'agost es desenvoluparà l'actuació medieval ‘Essència’, a les 22.30 hores; i​ tancarà el cicle cultural dues visites teatralitzades durant els dies 15 i 22 d'agost, a les 19 hores.

Balla ha assegurat: «la cultura no descansa a Onda i aquest estiu ens espera una programació de primer nivell de la qual podran gaudir els ondencs i visitants en un enclavament únic com és el Castell de les 300 Torres».

Te puede interesar
Lo más visto