Conclou el Festival Internacional de Guitarra a Peníscola

La XXII edició a Peníscola destaca per combinar des de la guitarra clàssica fins a l'elèctrica, atraient un públic més ampli

Cultura 26 de agosto de 2024Ernesto BirembergErnesto Biremberg
IMG_7633

El Festival Internacional de Guitarra Hondarribia-Peñíscola va tancar amb èxit la seva vigèsima segona edició, celebrada del 22 al 25 d'agost. Aquesta edició es va destacar per la seva varietat d'estils, des de la guitarra clàssica fins a l'elèctrica, cosa que va atraure tant a fidels seguidors com a nous assistents. Segons el director Carles Pons, el festival ha superat les expectatives i ha vist un increment notable en la venda d'abonaments, evidenciant l'interès per l'oferta musical diversa.

IMG_7634

Les actuacions van incloure des del virtuosisme andalús de Paco Seco fins a la fusió de guitarres balcàniques i flamencs de Srdjan Bulatovic i Darko Nikcevic. The Early Guitar Duo va sorprendre amb guitarres històriques del segle XIX, mentre que el tancament del festival amb Sacri Delfino i Carles Pons va oferir una innovadora combinació de guitarra clàssica i elèctrica, demostrant la capacitat del festival per experimentar amb nous enfocaments musicals. La varietat d'estils, incloent jazz, flamenc i música clàssica, va marcar un precedent en el festival, que ja comença a planificar la propera edició.

Te puede interesar
Lo más visto